Drugi o nama – Linguaviva

Drugi o nama

Podeli na FBShare on Facebook

Dr Svetlana Pejić-Gerić
PROTEKAL GROUP
Specijalista Opšte Medicine
Osnivač Klinike Protekal

Izvanredno stručni profesori, sa kakvima do sada nismo imali prilike da sarađujemo, visoka profesionalnost i spremnost da se izadje u susret zahtevima klijenta su razlozi zbog kojih mogu da kažem da imam samo reči pohvale za saradnju sa školom jezika „Lingua Viva“. Družimo se već dugo, i planiramo da ta saradnja još potraje.

Tatjana Meža
GORENJE GROUP
KADROVI I OPŠTI POSLOVI
Viši stručni saradnik

Zadovoljstvo je saradjivati sa školom jezika “Lingua Viva”. Radeći godinama u Gorenju Valjevo imamo svakodnevne kontakte sa kolegama iz Slovenije. Većina sastanaka se vodi na slovenačkom. U Valjevu ne postoji škola jezika koja u svojoj ponudi ima slovenački jezik, pa nismo bili optimisti da bi neko od profesora škole jezika iz Beograda putovao u Valjevo.Iznenađenje nas je čekalo sa Lingua Vivom, kod kojih smo našli apsolutno razumevanje. Već treću godinu smo aktivni na kursu, a profesorka puna entuzijazma dolazi jednom nedeljno da nam prenese znanje.Pored udžbenika koji su u redovnom programu, stalno dobijamo i materijal ( knjige, časopise, filmove, CD zapise) van redovnog programa koji učvršćuje naše znanje i interesovanje za ovaj ne baš lak, a opet nama tako blizak jezik.Dobili smo i primere testova za polaganje ispita slovenačkog jezika u izvođenju Filozofskog fakulteta iz Ljubljane. Sada smo već na B2 nivou, I možemo reći: Tudi mi sedaj govorimo slovensko. Tatjana Meža

Veljko Drecun
Dr stom.

U mojoj školici „Lingua Viva“ sam pre dosta godina učio slovenački jezik, a sada već par godina učim švedski. Ništa se nije promenilo – stučni profesori, ljubaznost i profesionalnost , sve su to razlozi što sam još uvek tu. Najtoplije preporuke! Veljko

Tatjana Meža
Vodilni strokovni sodelavec
Razvoj kadrov in usposabljanje

Dragi moji bivši saradnici iz Lingua Vive,
Još jednom želim da zahvalim gospođi Verici i profesorki Dragici na uloženom trudu i dolascima u Valjevo zbog naših časova slovenačkog u protekle dve godine.
Od 1.7. smo se definitivno preselili u Velenje.
Zahvaljujući pre svega vama sam od samog početka na poslu odmah počela da koristim slovenački, kako u govornom, tako i u pisanom obliku. Ljudi ne veruju da nisam ovde živela.
Srdačno, vaša
Tanja